Maaltijden


Warme maaltijdvoorziening:

Woensdag 22 augustus 2018 is de 300.000ste maaltijd door Ruud Pennings, kok van het Gasthuis en Joep Maassen van de Stichting Welzijn Ouderen Millingen aan de Rijn bezorgd bij de Heer Verburg.

Begon de maaltijdvoorziening in 1982 nog met enkele maaltijden per week, momenteel zijn er gemiddeld 28 personen die dagelijks gebruik maken van de warme maaltijdvoorziening.

De maaltijden worden al die jaren bereid in de keuken van gasthuis St Jan de Deo. Hier staat een heel team klaar om de maaltijden zo snel mogelijk in de hiervoor bestemde maaltijdcassettes te scheppen. Dan zijn er elke dag 2 vrijwilligers van de SWOM die zorgen dat de maaltijden bij de cliënten op tafel komen.

Het vaste team vrijwilligers van de maaltijdservice van de SWOM bestaat momenteel uit 23 personen. Ook zijn er een aantal vrijwilligers inzetbaar wanneer met een extra auto gereden moet worden om de maaltijden op tijd bij de cliënten te bezorgen.

Vanuit het gasthuis zijn er vrijwilligers die de maaltijden naar Kekerdom en Leuth brengen. Nieuwe vrijwilligers zijn zowel bij SWOM als bij het Gasthuis van harte welkom. Telefoon 0481-431105 (SWOM) en 0481-431644 (Gasthuis)

De maaltijdservice is te danken aan de inzet van de vrijwilligers en de goede samenwerking met personeel en directie van Gasthuis St. Jan de Deo. Hopelijk zullen we ons gezamenlijk nog jaren kunnen inzetten voor het welzijn van de senioren van Millingen aan de Rijn, Kekerdom en Leuth.
—————–
Voor informatie over de warme maaltijden kunt u terecht bij het Gasthuis, St.Willibrordstraat 1, 6566 DD Millingen aan de Rijn.

Contact: telefonisch 0481-431644 of per mail info@gasthuismillingen.nl
—————–

Vriesversmaaltijden:

Ook voor informatie over vriesversmaaltijden kunt u bij het Gasthuis terecht.

De vries vers maaltijden worden bereid bij Apetito B.V. , Denenkamp.