Vervoer


Vrijwilligers gevraagd:

Voor onze vervoersservice zijn wij op zoek naar vrijwilligers die in overleg enkele dagen of dagdelen per maand willen rijden. Met de coördinator wordt gekeken naar de mogelijkheden. Je vervoert senioren uit Millingen, Kekerdom en Leuth met onze vervoersauto naar bestemmingen in de regio.

Wil jij ons team komen versterken of wil je hier meer over weten, neem dan contact op met de coördinator. Zij is elke werkdag van 09.00-11.00uur bereikbaar op telefoonnummer 0481-431105. Ook kun je dan even binnen lopen in Kulturhus Den Ienloop, Heerbaan 115, Millingen aan de Rijn.

 

De 75.000ste rit van de vervoersservice werd gereden op vrijdag 10 december 2021. Op de pagina Galerij ziet u een artikel hierover van de Gelderlander met een link naar het bijbehorende filmpje.

Onze vervoersservice wil ouderen zolang mogelijk laten deelnemen aan het maatschappelijke verkeer zoals het bezoeken van familie, vrienden, verenigingen en de soos. De vrijwilligers vervoeren u vanaf Millingen aan de Rijn, Leuth en Kekerdom naar diverse bestemmingen in de regio 7 dagen per week vanaf 8.30 uur tot uiterlijk 22.30 uur.

De vervoersservice is bedoeld voor ouderen die voor de sociale contacten zijn aangewezen op het openbaar vervoer, maar hier geen gebruik meer van kunnen maken. Deze service is niet bedoeld voor ritten voor behandeling en controle in het ziekenhuis.

Voor actuele tarieven kunt u contact opnemen met de coördinator.