Vrijwilligers


Jubilarissen 2021

Op zondag 24 oktober was er, na twee jaar, weer een brunch voor de vrijwilligers van SWOM met hun partners. Tijdens deze gezellige middag huldigde voorzitter Cor Broekhuizen de volgende jubilarissen:

Joep Maassen 10 jaar vrijwilliger maaltijdvoorziening

10 jaar geleden meldde Joep zich om maaltijden te gaan bezorgen. Hij heeft door de jaren heen met meerdere vrijwilligers samengewerkt. Joep kan het met iedereen vinden en vindt het vooral belangrijk dat de mensen dagelijks hun warme maaltijd ontvangen.

Leo Klomberg 10 jaar vrijwilliger vervoersservice

Leo had een volle werkweek maar besloot dat hij iets extra’s voor de gemeenschap wilde doen. Gelukkig meldde hij zich hiervoor bij SWOM. Nu rijdt hij, naast zijn drukke baan, al 10 jaar 1x per 4 weken op zaterdag de vervoersbus

Joke Reinerman heeft gedurende 25 jaar vele functies bekleed

In 1996 meldde Joke zich bij SWOM om bij te springen bij het vervoer. Al snel had men in de gaten dat Joke wel een goede voor het bestuur zou zijn. Tot 2009 is ze secretaris geweest, in 2017 is zij gestopt met haar bestuurstaken.

Vanaf 1999 ging ze de coördinator vervangen bij ziekte/verlof. Dit heeft ze bijna 20 jaar gedaan.

Ook heeft zij zich, in haar functie als vrijwillig ouderenadviseur (VOA), lang ingezet voor veel ouderen door o.a. behulpzaam te zijn bij het vinden van de juiste instanties.

Vanaf  2012, toen er een samenwerking kwam tussen Stichting Welzijn Groesbeek en SWOM op het gebied van mantelzorg was Joke één van de vrijwilligers. Zij organiseert tot op heden samen met andere vrijwilligers de activiteiten en is degene die de maandelijkse lunch voor mantelzorgers in Millingen regelt.

Ook bij het Repair- en internetcafé tref je Joke aan. Zij registreert hier de aanmeldingen.

Joep en Leo kregen de vrijwilligersspeld die behoort bij 10 jaar vrijwilligerswerk. Voor hun partners was er een bloemetje. Voor Joke was er een cadeaubon en een bloemetje.

Het bestuur bedankt al haar vrijwilligers! Gezamenlijk zetten zij zich in voor het welzijn van de senioren van Kekerdom, Leuth en Millingen!